A Veinwave hajszálér sikertörténete

Dr. Brian Newman érsebésznek a seprűvéna-, hajszálér eltüntetés professzorának elege lett a sikertelen injektálásokból. A 2000-es évekre megunta, hogy nők százai ostromolták a bikiniszezon előtt seprűvénáik korrigálásáért. Dr. Newman látta, hogy ezek a kezelések csak rövid ideig hatnak, és az ismételt injektálás sokaknál nem hogy jobb, hanem rosszabb állapotot eredményezett. Hasonlót tapasztalt a hajszáleres bőrfelület lézeres kezelésekor is.

A szakmáját szenvedéllyel szerető és maximalizmussal végző orvos nem nyugodott bele a sikertelenségbe és szüntelenül kereste az optimális megoldást. A régi, jó magyar mondás szerint pedig “aki keres, az talál“.

Így történt, hogy egy profi mérnöki teammel sikerült kifejlesztenie az igazi áttörést hozó, valódi érlezáró-technikát. Ez nem más, mint a VEINWAVE mikrohullámos vagy rádiofrekvenciás hajszálér kezelés ami mára futótűzként terjed a világban.

A Veinwave-módszer hatása a seprűvéna-, hajszálér-kezelésben

A seprűvéna-, hajszálér-probléma ezzel a technikával jól korrigálható.

  • Nem kell többé szégyellned és takargatnod a lábaidat,
  • nem kell állandóan harisnyát vagy hosszú nadrágot hordanod,
  • felszabadultan élheted meg a nyár örömeit.

A hosszú évek rutinjának, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nők százain segítettünk már. Célunk, hogy mindenkinek mihamarabb sikerüljön megszabadulnia a seprűvéna, hajszálér okozta problémáktól.

Ha neked is hasonló gondjaid vannak, bízd magad ránk, a legrégebbi Veinwave terapeutákra. A  Natur Klinika sikerének titka, hogy a kezdetektől alkalmazzuk ezt a speciális hajszálér-kezelést