Ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma láb sem. Mégis sikerült rátalálnom arra az egyedülálló eljárásra, amellyel egyformán segíthetek a legkülönbözőbb emberek esztétikai problémáinak kezelésében. Beleértve magamat is. Ha neked is seprűvénák és hajszálerek  csúfítják el a lábadat, akkor üdv a klubban! Tökéletesen megértem, ha szenvedsz tőlük. Viszont jó, ha tudod, megvan a korrigáló megoldás rájuk.

Tudod, sorstársak vagyunk, hiszen én is mindig szégyenkezve takargattam a lábaimat, és képes voltam egész nyáron hosszú szoknyákat és nadrágokat hordani. Azt vallottam ugyanis, hogy ami nem esztétikus, azt ne mutogassuk. Te is hasonlóan gondolkozol? Akkor van egy jó hírem a számodra. Keresd elő a szekrényedben a rég eldugott rövidebb szoknyáidat, mert nyáron már szükséged lesz rájuk.

Amikor még én is tele voltam hajszálerekkel, nagyon haragudtam ezekre az apró piros csíkokra. Hiszen még csak 20 éves voltam, de már akkor nagyon elcsúfították a lábaimat. A várandósságom pedig csak fokozta  a problémáimat, hiszen a hormonváltozások további ereket voltak képesek rám „gyártani”. Mivel tényleg nagyon zavart a látványuk – én már csak ilyen vagyok -, gyors megoldást akartam.

Lézeres, IPL vagy a Natur Klinika mikrohullámú kezelése jó a seprűvénákra és hajszálerekre?

Lézeres, IPL vagy a Natur Klinika mikrohullámú kezelése jó a seprűvénákra és hajszálerekre?

Legelőször a lézeres és IPL technikát próbáltam ki. Nagy reményeket fűztem hozzájuk. Sajnos 5 kezelés után világossá vált számomra, hogy a fényterápiák (lézeres, IPL) nem nagyon hatásosak az én hajszálereimre. A lábaim továbbra is ugyanúgy néztek ki.

Persze ennek is megvan a logikus magyarázata, ha egy kicsit utánajárunk a dolgoknak. Az IPL technika a fényelnyelés elvén működik. Ez annyit jelent, hogy a fényenergia a sötét színben maximálisan elnyelődik. Vagyis fekete és a sötétbarna színek esetén tényleg hatásos. Ezért sikeres a lézeres és az IPL technika a végleges szőrtelenítésben. Na de mi van a piros színnel?

Igen, jól sejted, a piros máshogy működik, a fény benne nem nyelődik el maximálisan, így a várt kezelési hatás is elmaradt az én ereim esetében. Mivel ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg, azt kell mondjam, hogy ez az eljárás a seprűvénák, hajszálerek kezelésében nem mindenkinél működik hatékonyan.

Megoldás a seprűvénák és hajszálerek ellen

Megoldás a seprűvénák és hajszálerek ellen

Mindezek után, 2004-ben kutakodni kezdtem a világhálón. Kellett, hogy találjak valamilyen megoldást a lábaimra a XXI. században! Kitartásomat végül siker koronázta, hiszen egy szakmai kiállításon rátaláltam az egyedülálló angol VEINWAVE eljárásra.

Nem bíztam a véletlenre a dolgot és azonnal jelentkeztem egy tesztkezelésre. Rögtön meggyőzött, amit láttam. És ez nem volt más, minthogy valóban lezárták az ereimet, vagyis – bocs, hogy szakmázok – koaguláció történt.

Azonnal beleszerettem ebbe a mikrohullámú eljárásba, és azóta sem szerettem ki belőle. Mindennap nagy öröm vele dolgozni, azaz korrigálni a nem kívánt ereket, ráadásul mellékhatások okozása nélkül. Itt ugyanis nem injektálunk be semmilyen idegen anyagot a testbe, vagyis nincs is semmi, ami allergiás reakciókat válthatna ki.

Mert lássuk be, más technikáknak ez is egy nagy hátránya lehet:

  • számos esetben okozzák a bőr visszafordíthatatlan elszíneződését vagy
  • a gyenge kötőszövet allergizálásával újabb érpattanást okozhatnak.

Mindezt azért, mert a régebbi típusú kezelések előtt nem végeznek a pácienseken allergiatesztet. Pedig még a legegyszerűbb hajfesték kipróbálása előtt is ajánlott, ugye?

Mikrohullámú seprűvéna és hajszálérkezelés a Natur Klinikán

Mikrohullámú seprűvéna és hajszálérkezelés a Natur Klinikán

De szerencsére a mikrohullámú érlezáró technikánk, amelyet a Natur Klinikán most már évek óta sikeresen alkalmazunk, ilyen veszéllyel egyáltalán nem fenyeget:

  • nem vált ki allergiás tüneteket,
  • nem okoz később újabb ereket, nem mellesleg
  • a kezelés fájdalommentes.

Ha bármilyen kérdésed lenne a seprűvénákkal, hajszálerekkel kapcsolatban, keress bátran bennünket az elérhetőségeinken. Szakmai csapatommal mindenkinek tudunk segíteni.

Addig pedig keresd elő a rövid szoknyáidat, mert hamarosan újra hordani fogod te is őket!

Jelentkezés Seprűvéna konzultációra

  • Megadott adatait az Ön hozzájárulása alapján, kapcsolatfelvétel céljából kezeljük.
    Hozzájárulását bármikor visszavonhatja.
    Ha az adatokat nem kívánja megadni, kapcsolatba léphet velünk telefonon, vagy e-mail címünkön keresztül is.
    Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.
 

Jóváhagyás