Hogyan tåjékozódhatok el az online ajånlatok között ?

MINDIG MĂ©rlegeljĂŒnk hatĂĄsfok Ă©s mellĂ©khatĂĄs szerint. 

INJEKTÁLÁS a hajszĂĄlerekre nemigazĂĄn sikeres, tĂșl vĂ©konyak, a vĂ©nĂĄkra kezdtĂ©k alkalmazni Ă©vtizedekkel ezelƑtt, mivel mĂĄs korszerƱ eljĂĄrĂĄs akkor mĂ©g nem ĂĄllt rendelkezĂ©sre.

MELLÉKHATÁSA lehet az Ășjabb erek megpattanĂĄsa valamint a bƑr maradandĂł elszinezƑdĂ©sĂ©nek veszĂ©lyĂ©vel is jĂĄrhat, hisz a beinjektĂĄlt anyag, akĂĄr allergizĂĄlhatja a gyenge rugalmatlan kötƑszövetet emellett a többhetes fĂĄslizĂĄs kellemetlensĂ©gĂ©vel is szĂĄmolni kell.

A LÉZERES Ă©s az  IPL-es azaz a fĂ©nyterĂĄpiĂĄs hajszĂĄlĂ©r/seprƱvĂ©na kezelĂ©seket a mĂșlt szĂĄzad vĂ©gĂ©tƑl alkalmaztĂĄk. Alapja a fĂ©nyelnyelĂ©s elve, ez sem bizonyult tĂșl sikeres technikĂĄnak az Ă©vtizdes tapasztalatok alapjĂĄn, hisz nem 100%-os az elnyelƑdĂ©s, hisz tudjuk csak a fekete szĂ­n esetĂ©n van tökĂ©letes elnyelƑdĂ©s, ezĂ©rt nem oly hatĂ©kony a piros kiserek korrigĂĄlĂĄsĂĄnĂĄl, mĂ©g sokadik ismĂ©tlƑ kezelĂ©s utĂĄn se. 

Viszont fennĂĄll az Ă©gĂ©si sĂ©rĂŒlĂ©s veszĂ©lye a bƑrön ami akĂĄr egy Ășjabb Ă©rpattanĂĄssal is jĂĄrhat.

Az eljĂĄrĂĄs csak tĂ©len, kifehĂ©redett vilĂĄgos bƑrön vĂ©gezhetƑ. 

NATUR KLINIKA ĂĄltal alkalmazott VEINWAVE / TC-3000 TOP kezelĂ©s a XXI.szĂĄzad leghatĂ©konyabb hajszĂĄlĂ©r, seprƱvĂ©na korrekciĂłs eljĂĄrĂĄsa, ami VALÓDI ÉRLEZÁRÁS valĂłsĂ­t meg.

TAPASZTALATOK: 

Az eddigi leghatĂ©konyabb + mellĂ©khatĂĄsmentes Ă©rkorrekciĂłs eljĂĄrĂĄs, rĂĄadĂĄsul se kötözĂ©s, se fĂĄslizĂĄs nem szĂŒksĂ©ges, hisz nincs vĂ©rzĂ©s, korlĂĄtozĂĄsmentesen folytathatĂł a nap, MINDEN ÉVSZAKBAN vĂ©gezhetƑ a kĂșra, mĂ©g akĂĄr nyĂĄron is, amivel vĂ©gleg bĂșcsĂșt  inthetĂŒnk a zavarĂł kisereinknek.

 BYE – BYE  SEPRĆ°VÉNÁK !