Nagyon fontos az életkornak megfelelő bőrápolás 💁🏼‍♀️

50 + változókorral a nők többségének szárazabbá, érzékenyebbé válik a bőre, megjelenhetnek a hajszálértágulatok, pirosság , rosacea, tartós bőrpír és a ráncok is mind határozottabbá válnak, sajnos a bőr természetes megújulási folyamata is lelassul.

Mi az, ami tehetünk? 

Ma már a bőr alsó rétegébe orvosi elektroporációval, / ami egy Nobel díjas találmány volt / patikai tisztaságú Anti-Aging sérumot, vitaminokat tudunk a  bőrbe juttatni ésa  CW softlézeres kezeléssel megkötni, hogy tartósabb legyen a hatása.

Elengedhetetlen + a napi megfelelő otthoni ápolás is, hisz a külső-belső hidratálással is sokat tehetünk bőrünk egészségének és szépségének megőrzéséért.

Fokozott fényvédelem egész évben

A bőr öregedésének látható jeleiért nagyban felelős a napsugárzás. Ráadásul a bőr az életkor előrehaladtával egyre érzékenyebbé válik a napozás ártalmaira, mivel csökken a szervezetben a sugárzás káros hatásaitól védő pigment, a melanin képződése. Óvjuk bőrünket megfelelő ruházattal, magas (a szakemberek szerint 30 feletti) faktorszámú fényvédő készítményekkel minden nap, hogy kíméljük a kiszáradástól, lelassítsuk a ráncosodás és a pigmentfoltok kialakulásának folyamatát.