Sokanak száraz, érzékeny a bőrük, ami a nyár közeledtével és a nyári időszakban – a nap, a szél és a klíma együttes hatása miatt – még súlyosabbá válik. Ha a Te bőröd is ilyen, vagyis mélyrétegű, vízhiányos, szárazságra hajlamos vagy száraz, olvass tovább, mert jó hírünk van.

Nem kell tovább küzdened a bőröddel, hiszen az új CW lézeres, orvosi, elektroporációs hyaluron mélytöltés, népszerű nevén a Bababőr kezelésünk szúrás nélkül, azonnal korrigál.

Bababőrkezelés a Natur Klinikán

A vízmegkötő-képességért felelős, patikai tisztaságú Hyaluront a lézeres kezelésünkkel a bőr alsó rétegébe juttatjuk, ezáltal mintegy „alábélelve” azt. A jó minőségi krémekkel ugyanis csak a felületi vízhiányt orvosolhatod. A Natur Klinika CW lézeres kezelése viszont valóban a mélyben hat.

Natur Klinika Tippek a CW lézeres prémiumkezelés mellé

Az otthoni bőrápolás természetesen minden esetben elengedhetetlen, ezért javasoljuk, hogy fogadd meg az alábbi tippjeinket:

  1. Tisztálkodáskor a víz magas klórtartalma nem kedvez a száraz és érzékeny bőrnek. Zuhanyozás után mindig töröljük át, és spicceljünk rá szűrt- vagy forrásvizet, ezzel közömbösítve a klór szárító hatását.
  2. Fürdés után ajánlott a vizes bőrbe pár csepp extra szűz argán-, mandula-, avocado vagy olívaolajat bemasszírozni. Ne féljünk ezektől az olajoktól! A tiszta, jó minőségű olaj ápolja, vitalizálja és hidratálja a bőrt, nem leszünk pattanásosak tőle.
  3. Mindig mossuk le a sminket a nap végén! A szerintünk legjobb és legolcsóbb sminktisztító a patikai Unguentum Hydrophilicum mosdókenőcs, amely kíméletesen távolítja el a sminket. Fölösleges drága sminklemosószerekre pénzt kidobni, inkább fektessük be ezt a pénzt professzionális hidratálókra. Ilyenek az általunk is használt Vytalon Hyalurongél és a Hydrazone liposzomás 24 órás hidratáló. Ezek valóban biztosítják a napi komfortérzést.
  4. Éjszakára érdemes párologtatót használni a hálószobában. A bőrünk meg fogja hálálni.


Ha a kezelés mellett mindezeket betartod, rövid időn belül csodálatos bababőrrel büszkélkedhetsz. Itt tudsz hozzánkjelentkezni CW lézeres prémiumkezelésre. Szeretettel várunk a Natur Klinikán.