Sokan küzdenek a száraz, èrzékeny bőr problémájával, ami a nyári időszakban nap/szél/klima hatására még súlyosabbá válik. Ha a Te bőröd is mélyrétegű vízhiányos, küzdessz a száraz bőr napi problémájával, nem kell tovább elviselned,mert az ÚJ CW lézeres orvosi elektroporációs hyaluron mélytöltés, szúrás nélkül , azonnal korrigál. A bőr alsó rétegébe juttatva a vízmegkötő-képességért felelős patikai tisztaságú Hyaluront, alábéleli a bőrödet. Mint tudjuk még a jó minőségi krémekkel is csak a felületi vízhiányt tudtuk eddig orvosolni!

A Cw lézeres prémium kezelés mellé az otthoni napi bőrápoláshoz pár Natur Klinika Tipp:

????Tisztálkodáskor a víz  magas klórtartalma nem kedvez a száraz&érzékeny bőrnek, mindig töröljük át&spicceljük rá zűrt vagy forrásvízet a zuhanyozás után ezzel közömbösítve a klór szárító hatását.


????Ajánlott a fürdés után a vizes bőrbe pár csepp extra szűz argán-,mandula-, avocado vagy olivaolajat bemaszirozni, ne féljünk töle nem okoz pattanást a tiszta jó minőségű olaj csak ápolja és vitalizálja &hidratálja a bőrt.


????A legjobb sminktisztító ja és a legolcsóbb is a patikai Unguentum Hydrophilicum / mosdókenőcs/

kiméletesen távolítja el a napi sminket.

Fölösleges drága sminklemosószerekre pénzt kidobni, inkább  költsünk profibb hidratálóra ilyenek a mi gyakorlatunkban is használt  Vytalon Hyalurongél &  Hydrazone liposzomás 24 órás hidratáló , ezek valóban biztosítják a napi komfortérzést.


????Ajánlott bőrünk védelmében a hálószobában egy párologtatót elhelyezni.