A Natur Klinika hitvallása

A Natur Klinikán azt valljuk, hogy mindig az egész embert kell vizsgálni, azaz szervezetének működésére egységben kell tekinteni. Ez a holisztikus szemlélet a testi és lelki szintet egyaránt figyelembe veszi, mert csak így lelhetjük meg azt az egyensúlyi állapotot, harmóniát, amely az egészség, a gyógyulás és a vágyott szép bőr titka is.

A Natur Klinikán alapvető szempont, hogy natúr megközelítést alkalmazzunk. Ez azt jelenti, hogy igyekszünk nem terhelni a szervezetet mellékhatásokkal. Pácienseink tudatosan keresnek meg bennünket, hiszen mi nemcsak a tüneteket kezeljük, hanem ha szükséges, az okot is kutatjuk. Mindezt valóban mellékhatásmentesen.

A bőrproblémák valódi okai

Ahogy a rosaceás blogunkban olvasható, a gyulladt bőr problémája általában csak a jégyhegy csúcsa. Egy SOS-jelzés, hogy valami nagyon nincs rendben “odabent”. Az okok a mélyben, a szervezeten belül húzódnak meg, és kellemetlen rosacea-, acne bőrtüneteket idéznek elő.

Tehát a bőrkezelés egy azonnali “tűzoltás” a bőrkép mielőbbi korrekciója, azaz esztétikusabbá tétele érdekében, de ez általában csak az egyik fele a problémánknak. Ha tartósan szép bőrt szeretnénk, ne dugjuk a fejünket a homokba! Ahhoz, hogy helyreállítsuk az egészséges bőrt, mindenképp mélyebbre kell ásni.

A gyulladt bőr, rosacea, acne rosacea és acne okainak felderítése

Ehhez az első lépés egy teljeskörű, gyors, fájdalommentes teszt, amely nem mellékesen ár-érték arányban a legolcsóbb eljárás, amely 500 anyagra vizsgál, és nem 20-40-re, mint ahogy az általában szokás. Ebben benne foglaltatik az összes

  • fű-, fa-, virágféle,
  • a vegyi anyagok széles skálája,
  • a tartósítószerek,
  • az élelmiszerek,
  • az adalékok,
  • a tisztítószerek,
  • a kozmetikumok,
  • a gombák (pl. candida) stb.

Vagyis olyan anyagok, amelyekkel egy mai átlagember naponta érintkezhet, és amelyek így a szervezetbe juthatnak. Ez a vizsgálat fél óra alatt kimutatja, mi gyengíti, mi terheli szervezetünket.

Amint ezekre fény derül, megszűnik a sötétben tapogatózás. Ha tudatosan kerüljük ezeket az allergéneket, azaz kizárjuk az életünkből, gyors javulást érhetünk el.

Konzultáció a Natur Klinikán

A tartósan fennálló, makacsabb problémák esetében mindig Dr. László Mária belgyógyász, holisztikus orvos kollégánk konzultációja ajánlott.

A doktornő több mint 20 éves szakmai praxissal a háta mögött a legjobb szakember ezen a területen.  Máriához továbbítjuk azokat a pácienseinket, akik szeretnének aktívan közreműködni a gyógyulásukban. Akik valóban elszántak, hogy kezükbe vegyék az egészségüket.

Ha te is készen állsz,keress fel bennünket. Segítünk.