Először is tisztázzuk, mit értünk előrehaladott hajszálér alatt. Nos, azok a hajszálerek, amelyek 0,3mm – 0,8 mm közötti vastagságúak, tehát vastagabbak, mint egy hajszál, már mini seprűvénának minősülnek. Ebből következik, hogy a kezelésük is másabb, mint a vékony hajszálereknek.

Mire számíts a mini seprűvénák kezelésekor?

  1. Mindenképp kúraszerű korrekcióra, vagyis a Veinwave /TC 3000 mikrohullámos kezelés többszöri ismétlésére. Ez általában nem 1-2 alkalmat jelent. Tudnod kell, hogy ez egy türelmet igénylő, hosszabb folyamat.
  2. Sajnos azt is tudomásul kell vennünk, hogy a felszívódás és a regenerálódás üteme mindenkinél más, ezért különböző stádiumok vannak a kezeléssorozat alatt. Minden tágult érhálózat más-más rajzolatú, nincs két egyforma „minta”, mint ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat sem.
  3. Azzal is számolnunk kell, hogy szinte minden nap pattanhatnak meg újabb hajszálerek, főleg, ha gyógyszert, fogamzásgátlót szedünk, és nem tartjuk be a hajszálér 1 x 1-et
  4. Azt is el kell fogadnunk, hogy ha genetikailag gyenge, rugalmatlan érfalhajlammal születtünk, rendszeresen szükségünk lehet a kezelésekre. Mert olyan nincs, hogy a problémák végleg megszűnnének.

De ne ijedj meg! A Natur Klinika Veinwave hajszálérkezelésével nagyon szépen tudjuk korrigálni a gondjaidat okozó hajszálereket, mini seprűvénákat. Ez a kezelés ugyanis az egyetlen kontraindikáció nélküli, hatékony eljárás ma a világon a hajszálértágulatra.

 

Hányszor kell kezeltetned a hajszálereket, vagy a mini seprűvénákat?

Mindenképp érdemes bizonyos időközönként visszajönnöd ismétlő kezelésre, ha neked is fontos az ápolt bőrfelület.

Közel 20 éves szakmai tapasztalatunk alapján és a bevált gyakorlat szerint elmondhatjuk, hogy

  • pácienseink egy része évente egyszer,
  • mások 2-4 évente térnek vissza hozzánk korrekciós kezelésre, ahogy újra kiújul a hajszálérproblémájuk.

Neked ajánljuk a Veinwave kezelést,

  •  ha félsz más technikák mellékhatásaitól, hiszen már van rossz tapasztalatod, vagy tisztában vagy azok veszélyeivel, és
  • ha szebb bőrre, lábra vágysz, és szeretnéd igazán hatékony eljárással korrigálni a hajszálereidet.

Miért jó a Veinwave, TC-3000 mikrohullámos hajszálér-kezelés?

  • Mert valódi érlezárást produkál,
  • és így jól korrigálja a megtört hajszálereket.

Ez a technika a 0,3 mm alatti érvastagság esetén gyorsabban hat, és akár már pár kezelés is elég lehet az esztétikailag jó eredmény eléréséhez. Akinek azonban nem „hajszálvékonyak” a hajszálerei, több korrekciós ismétlésre számítson.

Ha további információkra lenne szükséged, lapozz bele a Gyakori kérdésekbe. Ott minden lényeges tartalmat megtalálsz a témában. Ha azonban személyesen érdeklődnél, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot . Örömmel állunk rendelkezésedre.