Végleges szőrtelenítés 2017-12-01T16:38:33+00:00

VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS – Dobja el a borotvát Ön is!

VÉGLEGES, FÁJDALOMMENTES SZŐRTELENÍTÉS elérhető áron, 15 éves szakmai tapasztalattal

Ma már mindenkinek elérhető a sima bőr komfortja és kényelme az IPL szőrtelelenítéssel, plusz mellette szól, hogy időt és pénzt takaríthat meg a jövőben.

Kiszámolta már, eddig mennyit költött szőrtelenítésre (borotva, epilátor, gyantázás) – és hogy még mennyit fog? Szép összeg, ugye?

Egyetlen okos döntéssel mindezt megváltoztathatja, ha elkezdi a végleges szőrtelenítést. Hálás lesz érte, mikor megtapasztalja a “szőrprobléma kipipálva” szuper életérzés örömét!

A NATUR KLINIKÁN egész évben, nyáron is végezzük megszakítás nélkül a kezeléseket, jelentkezzen be mielőbb a mérsékelt árakon végzett kezelésünkre!

Több évtizedes szakmai tapasztalat alapján kifejlesztett, hűtőfejjel ellátott, számítógép vezérlésű orvosi géppel dolgozunk, maximálisan igazodva az Ön bőr- és szőrszínéhez.
A kezelés megkezdése előtt 3-4 héttel kerülendő a szőr gyökeres eltávolítása (gyantázás, epilálás), hisz a kezelés a szőrtüszőkre hat. A kezeléssorozat ideje alatt is csak borotválni tanácsos a kezelt felületet.

Minden színű és minőségű szőrzet kezelésére biztonsággal,fájdalommentesen alkalmazható minden évszakban, már néhány kezelés kiváló eredményt garantál. A fototermolízis ott összpontosítja az energiát visszaverődés és szóródás nélkül, ahol a szőrtermelésért felelős sejtek vannak a bőrben. Az aktív fázisban eltalált szőrtüszőkben örökre megszűnik a szőrnövekedés.

Ami a Natur Klinika mellett szól:

  • Ingyenes konzultáció!

  • Maximális hatékonyság, mérsékelt ár.

  • Több éves szakmai tapasztalat, állandó szakmai továbbképzés.

  • Többszázezer sikeres kezelés világszerte, az általunk alkalmazott módszerrel.

  • Nyugodt, diszkrét klinikai körülmények.

  • HŰTŐFEJJEL ellátott, orvosi géppel dolgozunk!

Időpontot kérek!