Végleges szőrtelenítés


VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS:

VÉGLEGES, FÁJDALOMMENTES SZŐRTELENÍTÉS elérhető áron, 15 éves szakmai tapasztalattal

Ma már mindenkinek elérhető a sima bőr komfortja és kényelme az IPL szőrtelelenítéssel, plusz mellette szól, hogy időt és pénzt takaríthat meg a jövőben.

Kiszámolta már, eddig mennyit költött szőrtelenítésre (borotva, epilátor, gyantázás) – és hogy még mennyit fog? Szép összeg, ugye?

Egyetlen okos döntéssel mindezt megváltoztathatja, ha elkezdi a végleges szőrtelenítést. Hálás lesz érte, mikor megtapasztalja a “szőrprobléma kipipálva” szuper életérzés örömét!

A NATUR KLINIKÁN egész évben, nyáron is végezzük megszakítás nélkül a kezeléseket, jelentkezzen be mielőbb a mérsékelt árakon végzett kezelésünkre!

Több évtizedes szakmai tapasztalat alapján kifejlesztett, hűtőfejjel ellátott, számítógép vezérlésű orvosi géppel dolgozunk, maximálisan igazodva az Ön bőr- és szőrszínéhez.
A kezelés megkezdése előtt 3-4 héttel kerülendő a szőr gyökeres eltávolítása (gyantázás, epilálás), hisz a kezelés a szőrtüszőkre hat. A kezeléssorozat ideje alatt is csak borotválni tanácsos a kezelt felületet.

Minden színű és minőségű szőrzet kezelésére biztonsággal,fájdalommentesen alkalmazható minden évszakban, már néhány kezelés kiváló eredményt garantál. A fototermolízis ott összpontosítja az energiát visszaverődés és szóródás nélkül, ahol a szőrtermelésért felelős sejtek vannak a bőrben. Az aktív fázisban eltalált szőrtüszőkben örökre megszűnik a szőrnövekedés.

Végleges szőrtelenítés árainkhoz kattintson ide!

 

Ami a Natur Klinika mellett szól:

  1. Ingyenes konzultáció!
  2. Maximális hatékonyság, mérsékelt ár.
  3. Több éves szakmai tapasztalat, állandó szakmai továbbképzés.
  4. Többszázezer sikeres kezelés világszerte, az általunk alkalmazott módszerrel.
  5. Nyugodt, diszkrét klinikai körülmények.
  6. HŰTŐFEJJEL ellátott, orvosi géppel dolgozunk!