BŐRFIATALÍTÁS, RÁNCTALANÍTÁS: CW LÉZER, mélyrétegű bőrfeltöltés: 2017-12-12T06:20:57+00:00
BŐRFIATALÍTÁS, RÁNCTALANÍTÁS: CW LÉZER, mélyrétegű bőrfeltöltés:

BŐRFIATALÍTÁS, RÁNCTALANÍTÁS: CW LÉZER, mélyrétegű bőrfeltöltés:

BŐRFIATALÍTÁS, RÁNCTALANÍTÁS: CW LÉZER, mélyrétegű bőrfeltöltés:A ránctalanítás, a bőrfiatalítás forradalmian új módja a

a CW Lézer, softlézer, mélyrétegű bőrfeltöltés, az Anti-Aging-ben áttörést jelentő orvosi elektroporacióval.

hideglézeres – hyaluronsavas kezelés, injekció nélküli bőrfiatalítás. Kúraszerű alkalmazása javasolt egymás után, majd fenntartó és időközönként.

A hyaluronsav minden élő szervezet, így az emberi testnek is természetes anyaga. A bőr irharétege, támasztószerepet betöltő kollagénrostokat és a vizet megkötő, a térfogatot szolgáltató hyaluronsav molekulákat tartalmaz. A hyaluronsav mennyisége határozza meg a bőr rugalmasságát, biztosítja a kollagén- és az elasztinrostok hidratációját, felelős a bőr vízfelvevőképességért. Negyven éves korra a hyaluronsav a felére csökken, hatvanadik életév után, már csak 10%.

A hideglézeres – hyaluronsavas terápia növeli a bőr hyaluronsav koncentrációját így idéz elő azonnal látható és érezhető bőrfiatalító hatást.

A kezelésnek semmiféle mellékhatása nincs, nem áll fenn az allergia kiváltásának veszélye sem.

– FOTOREJUVENÁCIÓ

A fájdalommentes kezelés, a szervezet természetes biológiai folyamatainak erősítésével fejti ki egyedülálló, rugalmasság fokozó hatását, újraépítve a bőr kollagén állományát. Kúraszerűen alkalmazott kezelés, ösztönzi a kollagén termelést, hisz mint tudjuk, az életkor előre haladtával, fordított arányban csökken a kollagén rost és is, mint minden életfolyamatunk lelassul.

MIKRODERMABRÁZIÓ

A bőr felső rétegét eltávolítjuk, ezáltal ösztönözzük a bőr megújulását.