Anti-Aging 2018-02-02T08:29:20+00:00

ANTI-AGING CW LÉZER - TERMÉSZETES BŐRFIATALÍTÁS SZIKE NÉLKÜLANTI-AGING CW LÉZER – TERMÉSZETES BŐRFIATALÍTÁS SZIKE NÉLKÜL!

A lézeres bőrfiatalítás, arcfiatalítás egyre népszerűbb a világon, főként a hollywoodi sztárok körében hódít, mert látványos, anti-aging, bőrfiatalítás, bőrfeszesítés, facelifting érhető el a lézeres kúrával.

A CW hideglézer a német csúcstechnikai fejlesztés eredményeként, egyedülállóan hatékony hyaluronos bőrfeltöltést, arcfiatalítást, anti-aginget, bőrfeszesítést tesz lehetővé a biológiailag aktív , gyorsfelszívódású, magas koncentrátumú, vegyszermentes hatóanyagokkal és luxus szérumokkal.

Nem tartalmaznak bőrt terhelő alkotóelemeket: PEG-eket, parabéneket, parafinokat, vazelint, ásványi olajat, színezékeket és állati nyersanyagokat.Anti-aging, bőrfiatalítás, cw-lézer

A forradalmian új CW hideglézeres mezoterápia mélyrétegű hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, alkalmazva a Nobel-díjas találmányt az orvosi elektroporációt, a maximális hatékonyság érdekében.

Így a kezelt bőr igényeinek megfelelően személyre szabottan kombinálható a hyaluronos töltés, anti-aging és vitaminkomplex superszérumokkal.

A CW lézer diódái hosszú távú anti-aging koncepciónak megfelelően extraerős lézerbesugárzást tesznek lehetővé , amelyek képesek aktiválni a bőr különböző rétegeibe bejuttatott orvosi tisztaságú koncentrátumokat és hyaluronsavat , ezáltal rendkívül eredményes bőrfiatalítást tesz lehetővé.

A CW lézer különleges luxus kezelései:

Ezzel az eljárással aktiváljuk a hyaluronsavat és a bőrfiatalító superkoncentrátumokat, ezek a hatóanyagok a kezelés alatt beépülve a bőrbe, tömörítik és feszesítik a bőrt.


A lézeres mezoterápia csúcskezelése,a hyaluronsavas és mátixpeptides arcfeltöltés.
A legintenzívebb Anti-aging kezelés, maximális tömörítést és kollagénindukciót eredményez .

 


 

A készülék

Anti-Aging-CW-Lézer-Készülék