Az idei nyárra seprűvénamentes lábat, sok nő álmodik erről.

Ön is közéjuk tartozik ?

Akkor olvassa tovább!

Jó hírünk van: Nem kell tovább takargatnia a kis piros ereket.

A vékony seprűvéna, a hajszálér korrekciója ma már nem probléma, hisz létezik biztonságos és hatékony megoldás, csak sokan nem tudnak róla. A saját érdekünkben nagyon nem mindegy, mennyire vagyunk tájékozottak e témában, legyünk óvatosak mielőtt belevágunk és ne vigyük vásárra a bőrünket!

Genetika, vegyük figyelembe a seprűvéna esetén is!

Tudjuk, a seprűvéna genetikai hajlamra vezethető vissza ezzel áll szemben Ön is, ne legyen naiv, a gyenge érfala és kötőszövete révén, bármikor kialakulhatnak  újabb seprűvénák, hajszálértágulatok, mivel könnyen sérülnek, főleg a gyógyszer-, hormonhatására, szélsőséges hőhatásokra, aki rugalmatlan érfallal rendelkezik, az legyen tudatosabb.

Alapvető rizikófaktor jelent az erős HŐ, így a nap, a szolárium, gyógyvíz, a szauna, a Lézer, szóval mindezek hatására könnyen megpattanhatnak az erek és felléphet a maradandó esztétikai probléma.

 

Ismeri a seprűvéna kezeléssel kapcsolatos szakmai tapasztalatokat?

Ha nem épp itt az ideje, hogy tisztába legyen vele. A Lézeres azaz a fényterápiás seprűvéna kezelések következtében, újabb erek keletkezhetnek, így egy idő után azon vesszük észre magunkat, hogy nemhogy kevesebb, hanem több hajszálerünk lett a kezelések után, az óriási hőterheltség miatt. /seprűvéna blogban Neuman professzor tapasztalatairól és egy new-yorki szakvélemény is e témában / Sokszor maradandó hegesédéssel is jár a lézeres kezelés.

Leszögezhetjük a lézer ma már a LEGKEVÉSBÉ hatékony eljárás az apró seprűvéna, hajszálér tekintetében az elmúlt 25 év tapasztalatai ezt igazolják.

Nem érdemes pénzt költeni rá. Gyors egyszerű megoldásnak tűnik, hipp-hopp megvillantjuk a kezelendő felületet és “csiribi-csiriba”, csak nem ilyen egyszerű az hajszálér probléma, nemigazán történik meg a csoda, amit vártunk.

Az IPL se lett sikeres kezelés a seprűvéna eltüntetésben.

Ugyanúgy a hőelnyelés elvén müködő eljárás, de nem valósul meg a valódi koaguláció, azaz érlezárás, ezért kevéssé hatékony eljárás..ez is.

Ha fontos számunkra a biztonság, nem érdemes kockáztatni.

Ezzel jó tisztába lenni, saját érdekünkben, mielőtt kezelésbe kezdünk.

Injektálás a legrégebbi eljárás, szintén kevéssé hatékony a hajszálerekre és komoly maradandó bőrelszíneződés veszélyével járhat a macerán, a fájdalman túl.

 

Szeretne Ön is a biztonságos hajszálér kezelést megismerni?

Korunk Arany Standard seprűvéna kezelése: a Veinwave / TC -3000 nevű eljárás./ Kérjen időpontot seprűvéna kezelésre ide kattintva!