Melyik a leghatékonyabb seprűvéna, (hajszálér) korrekciós kezelés 2017-ben? Hogyan igazodjak el az online ajánlatok között?

Hatásfok és mellékhatás pro és kontra:

💌Injektálás : a vékony hajszálerekre kevéssé vagy egyáltalán nem hat, igazából vénákra kezdték alkalmazni a múlt században, mivel más korszerű eljárás akkor még nem állt rendelkezésre.

Előforduló mellékhatásai : gyakran újabb erek megpattanásával valamint a bőr tartós elszineződésének veszélyével járhat, hisz a beinjektált anyag allergizálhatja a gyenge rugalmatlan kötöszövetet ,továbbá  a faslizás többhetes kellemetlenségével is számolni kell.

💌A Lézeres vagy  IPL-es fényterápiás hajszálér/seprűvéna kezeléseket a XX. Század végétől kezdték alkalmazni a fényelnyelés elvére alapozva a technikát, sajnos nemigazán hozta a hozzáfűzött eredményeket, a tapasztalatok alapján, a tökéletes elnyelődés csak a fekete szín esetén valosul meg 100%-os mėrtékben, ezért kevéssé hatásos a piros kiserek korrigálása esetén.

Tapasztalatok: Többszöri ismétlő kezelés sem elég hatásos.

Viszont fennáll a maradandó égési sérülés veszélye a bőrön és az újabb érpattanással is járhat!

💌💌VEINWAVE vagy TC-3000 XXI.század leghatékonyabb hajszálér, seprűvéna korrekciós eljárása , ami áttörést jelentett, hisz ez esetben megvalósul a valódi érkoaguláció.

Tapasztalatok : Eddigi leghatékonyabb es ráadásul mellékhatásmentes érkorrekciós eljárás, nincs kötözés, nincs fáslizás, korlátozásmentesen folytatható a nap, az év bármely időszakában végezhető a kúra, amivel végre búcsút  inthetünk a zavaró kisereinknek azaz bye-bye Seprűvénák!